WTA Charleston 2. Gün Tahminleri: Jessica Pegula – Amanda Anisimova Karşılaşması Dahil

WTA Charleston 2. Gün Tahminleri: Jessica Pegula – Amanda Anisimova Karşılaşması Dahil

WTA Charleston Açık’ta ikinci gününde birçok üst düzey Amerikalı tenisçi sahne alıyor. Bu, WTA Finalleri ikincisi Jessica Pegula ile eski Fransa Açık yarı finalist Amanda Anisimova arasındaki çekişmeyi de içeriyor. Bu ilgi çekici eşleşme, bu makalede tahmin edilen üç maçtan biri. LWOT olarak Charleston’daki ikinci günde gerçekleşecek diğer maçları da iki ayrı makalede tahmin ediyoruz, bunlar arasında Sloane Stephens – Magdalena Frech ve Madison Keys – Jaqueline Cristian karşılaşmaları yer alıyor.

WTA Charleston 2. Gün Tahminleri
Taylor Townsend – Sofia Kenin
Başa baş: Kenin 3-1 Townsend

2024’ün ilk sert kort sezonunun ardından Kenin, bu dönemi geride bırakmak için oldukça memnun olacak. 2020 Avustralya Açık şampiyonu, yılın kötü bir başlangıcı yaptı ve şimdiye kadar sadece bir ana tablo maçı kazanabildi. Ancak, bu onun için toprak kort sezonunun zorlu bir başlangıcı olabilir. Güçlü oyunuyla Sunshine Double sırasında iyi bir performans sergileyen Townsend, aralığını bulduğunda, toprakta da dahil olmak üzere, zorlu bir rakip olabilir. Genel olarak, WTA Charleston Açık’taki yüzey, Kenin’in Townsend’in baskısını absorbe etmesine yardımcı olmalı, eğer iyi bir seviye bulabilirse. Kenin’in şu an nasıl oynayacağını tahmin etmek zor, ancak içgüdüm onu burada desteklemem yönünde.

Danielle Collins – Paula Badosa
Başa baş: Collins 1-0 Badosa

Collins, Miami Açık’ta muhteşem bir performans sergileyerek zafer için şansını denedi. Florida’daki ev sahibi etkinliğinde gösterdiği seviyeyi hemen ve yeni bir yüzeyde tekrarlayıp tekrarlayamayacağı merak konusu. Badosa, ilk turda karşılaşılacak zorlu bir rakip. İspanyol bu yıl tutarsız bir performans sergiledi, ayrıca sakatlıklar da onun için bir sorun oldu. Ancak, ortalama bir günde bile çok iyi bir toprak kort oyuncusu. Collins, Miami’de ne kadar muhteşem oynasa da, Badosa onu WTA Charleston Açık’ta yenmek için doğru zamanda karşılaşmış olabilir.

Jessica Pegula – Amanda Anisimova
Başa baş: Pegula 1-0 Anisimova

Anisimova’nın Alize Cornet’e karşı zaferi, Avustralya Açık’tan bu yana oynadığı ilk maçtı. Cornet artık en iyi günlerini geride bırakmış olsa da, Anisimova’nın seviyesi yine de cesaret vericiydi. Ancak, Pegula’ya karşı galibiyet elde etmesi pek olası görünmüyor. Amerikan No. 2, sert kortları toprak kortlara tercih etse de, toprakta da oldukça sağlamdır ve her zaman olduğu gibi tutarlı olacaktır. Toprak, Anisimova’nın en sevdiği yüzey olsa da, 22 yaşındaki oyuncunun kenardaki zamanının ardından Pegula’nın sınıfını yenmeye hazır olduğunu düşünmüyorum.